Zven Balslev, Vibe Bredal, Simon Bukhave, Allan Haverholm, HuskMitNavn, Peter Kielland, Ib Kjeldsmark, Johan F. Krarup, G. R. Mantard, Søren Mosdal & Jacob Ørsted, Julie Nord, Signe Parkins, Mårdøn Smet, Jan Solheim & Maria Isenbecker, T. Thorhauge, Nikoline Werdelin, Christoffer Zieler

From Wonderland with Love

Forlag: Aben Maler & Fantagraphics Books
Antal sider: 176

From Wonderland with LoveDanish Comics in the Third Millennium er en samling af de bedste kortere danske tegneserier fra det sidste årti, håndplukket fra et bredt felt af udgivelser, som i de fleste tilfælde er udsolgt eller svært opdrivelige. Omkring halvdelen af de 17 bidrag er uden ord, og de øvrige er på engelsk, da bogen udkom samtidigt i USA på forlaget Fantagraphics Books, Inc.

Udgivelsen kan bl.a. købes på saxo.com

“Resultatet er smukt og tiltrækkende i en grad, så man godt kan føle sig helt stolt på nationens vegne.”

“From Wonderland er en fremragende introduktion til den del af den moderne danske tegneserie som forsøger at skubbe grænserne for mediet og især de vilde unge, der kom frem i starten af dette årti. Er du en åben og nysgerrig læser er der ingen vej udenom, også selv om det kan føles underligt at læse danske værker på engelsk. Kender du en tegneserielæsende udlænding er From Wonderland den oplagte idé. Og elsker du det sted hvor kunsten udfordrer status quo og rykker milepæle, vil du føle dig hjemme her.”